.: Συνεργασίες...

Εκεί που η τέχνη συναντά την τεχνολογία.

Η τέχνη είναι η αφορμή για να συναντήσει την τεχνολογία, η αιτία είναι το στένεμα της ψυχής μας πρώτα, και μετά το λιγόστεμα των φυσικών πόρων της γης μας. Με κάθε τρόπο οι άνθρωποι οι οποίοι το αντιλαμβάνονται σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κάνουν κάτι για να βοηθήσου προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εμείς μέχρι τώρα στο σπίτι μας κλείναμε τα φώτα που δεν χρειαζόμασταν, πήραμε λαμπτήρες οικονομικούς, στον κήπο μας βάλαμε ηλιακά φώτα, βάλαμε φωτοβολταϊκά στην σκεπή μας, πήραμε υβριδικό αυτοκίνητο, αλλά η έκπληξή μου και η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη όταν έμαθα για τα redwell. Αυτά τα τόσο μοντέρνα και ντελικάτα θερμαντικά σώματα.
Eντυπωσιάστηκα με τον τρόπο λειτουργίας τους, και το ότι εκπέμπουν στο υπέρυθρο φάσμα δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για το σπίτι το γραφείο και οποιονδήποτε χώρο θέλει να ζεστάνει κάποιος.
Με ενθουσίασε το γεγονός πως είναι φανταστικά οικονομικό, αλλά και ότι μπορώ εγώ να προσαρμόσω τα έργα μου επάνω τους εκτυπώνοντας τα.
Αλλα και όποιος θέλει να βάλει την δική του εικόνα επάνω μπορεί απλά έχοντάς την σε ψηφιακή μορφή. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Φυσικά και θα συνεργαστώ είπα, και επέτρεψα να εκτυπωθούν επάνω τους αντίγραφα των έργων μου.